Res till Sydney

Se hit alla äventyrslystna, frisk luft är vi omringade av och det är dags att bestämma sig för vart i världen som vi ska resa. Kanske har ni funderat på att ta resan mot Costa Rica för att åka linbana? Är ni ute efter en riktig upplevelse med allt vad det innebär, som att surfa på jättevågor med hajar, vandra i ”the outback” och gå på operahus på kvällen så är Australien och närmare bestämt Sydney det bästa valet. Boka resan med Travelpartner och passa på att få åka till andra sidan jordklotet, billigt! Det är nämligen så att det inte brukar vara speciellt billigt att resa till Australien. Det är däremot många personers önskan att få resa dit och uppleva alla kulturer och städer som finns. Men med de dyra priserna är det långt ifrån alla som kan åka. Däremot är det en god idé att kolla in just Travelpartner eftersom de säljer flygbiljetter till dina drömresmål för betydligt lägre pris.

Bondi Beach

Ta reda på information

Det är lätt att se de billiga priserna och även en liten infopunkt med de billigaste flygen dit idag. Går man in på Travelpartners hemsida kan man läsa sig till alla resmåls bästa punkter. Men där finns även en längre information om just resmålet. Såhär står det i början av informationen om Sydney:

Sydney ligger vid Australiens sydöstra kust och är Australiens största stad befolkningsmässigt. Den har fått sitt smeknamn ”the Harbour City” eller hamnstaden, tack vare att den har världens största naturliga hamn. Sydneys hamn heter egentligen Port Jackson, men kallas vanligen Sydney Harbour. Sydney är också välkänd för sina vackra skyskrapor längs med det centrala affärsdistriktet. (läs mer här om Sydney)

Är man ute efter att få se vackra skyskrapor som lyser upp staden och samtidigt veta att naturen är bara ett stenkast bort så är det ett perfekt resmål. Regnskog och hela den biten är mer åt Sydamerikas håll och Australien har istället höga vågor, milslånga stränder och en gigantisk outback, bara det är en naturupplevelse i sig.

Scroll to top